Luisteren, begrijpen en ontzorgen. Dit is onze aanpak.

1. Luisteren

Iedereen is uniek. Iedereen heeft een andere achtergrond en beweegredenen om te willen vieren of herdenken. Edwin luistert eerst om te horen wat je zelf al in gedachte hebt. Dat doet hij altijd persoonlijk. Dus face to face om vervolgens via korte lijnen zoals telefoon of WhatsApp je vraag volledig te begrijpen.

2. Begrijpen

De grootste impact zit in de kleinste details. Door jou volledig te begrijpen kunnen details worden toegevoegd die jouw feest of evenement onvergetelijk maken. Proost op je opa met zijn favoriete bittertje tijdens zijn afscheid of maak jullie trouwfoto’s op de plek waar jullie elkaar voor het eerst zagen. Alles kan.

3. Ontzorgen

Vervolgens word je volledig ontzorgd. Jij bepaalt hoeveel je zelf wil doen. Edwin en zijn team zorgen ervoor dat je gasten worden uitgenodigd, niets aan het toeval wordt overgelaten en dat de muziek draait op het moment dat jij op locatie arriveert. Zo hou je tijd over voor belangrijke dingen. Zoals bijvoorbeeld bepalen wat je precies aantrekt.

Persoonlijk staat centraal

De ‘ELK’ van ELK Events staat voor Edwin, Liliane en Koen. Ons gezin en eigen drie-eenheid dat zo het hart vormt van wie we zijn.

Een hart waarin familie en vriendschap onze drijfveer is. Waardoor we het elke dag weer bijzonder vinden om families, vrienden of collega’s belangrijke momenten op hún manier met elkaar te laten vieren.

En ja, zo wordt ELK event onvergetelijk.

Mensen zien genieten van een onvergetelijk feest Dat is toch geweldig?

Edwin Smeets

Eventplanner en eigenaar

Voor ELK Event

Of het nu een babyborrel voor 10 man is of een bedrijfsfeest voor 2000 man. Alles kan. Van uitbundig vieren tot respectvol herinneren. Van voetjes van de vloer tot liever met beide benen op de grond. We zijn er voor je.